27/01/2011

Rossel en Corelio lanceren www.passionsante.be

In het kader van hun digitale strategie hebben de mediagroepen Rossel en Corelio op het vlak van het thema Gezondheid hun krachten verenigd.

Rossel heeft 41 procent van de aandelen van Corelio in Gezondheid NV overgenomen met gelijkheid op aandeelhoudersvlak tot gevolg.

www.gezondheid.be is marktleider op het vlak van gezondheid in Vlaanderen en telt elke dag meer dan 25.000 unieke bezoekers en verstuurt een wekelijkse nieuwsbrief naar 66.000 abonnees.

Corelio en Rossel zullen elk instaan voor de noodzakelijke visibiliteit en bereik, terwijl de oprichters/minderheidsaandeelhouders de kern blijven uitmaken van de redactionele en technische activiteiten met ondersteuning van de magazine-afdeling van Rossel.

Op 19 januari 2011 is de Franstalige versie van www.gezondheid.be, www.passionsante.be, live gegaan met een uitgebreid pakket aan informatie bestaande uit : nieuws, dagelijkse tips, dossiers en wekelijkse nieuwsbrieven.

Een van de belangrijkste commerciële doelstellingen van dit project is om adverteerders een nationaal, efficiënt en coherent aanbod met een hoofdzakelijk vrouwelijk doelpubliek aan te bieden.

De verkoop van de publicitaire ruimte van de twee websites is vanaf 1 december 2010 toevertrouwd aan Rossel Advertising, de regie van de Rossel groep.