31/05/2011

Streeknieuws stopt niet aan de gemeentegrens

De gemeentesites van Nieuwsblad.be werden in een nieuw kleedje gestopt. Met de opfrissing van de lay-out bevestigt Het Nieuwsblad – en Corelio in het algemeen – zijn positie van innovator op de digitale markt.

Gemeentesite Lochristi

Streeknieuws stopt niet aan de gemeentegrens. Vanaf nu kan de lezer zelf bepalen welke buurgemeenten voor hem interessant zijn. Het nieuws daarvan wordt mee getoond op de gemeentesite die zo meer een eigen, gepersonaliseerde homepage wordt.

Het nieuws wordt er aangevuld met regionaal sportnieuws, een lokale evenementenkalender, jobaanbiedingen in de streek, het vastgoedaanbod, fiets- en wandelroutes en telefoonnummers van stads- en wachtdiensten. Een duidelijke integratie met sociale media als Facebook en Twitter zorgt er dan weer voor dat artikels delen kinderspel wordt.

Ontdek ook jouw gemeente op www.nieuwsblad.be/gemeente.