03/11/2011

Het Nieuwsblad lanceert online stadsgids

Corelio start met de online stadsgids CitySecrets.be. Een website die surfers naar de leukste adresjes gidst in heel België. En dat in vier categorieën: resto, shopping, uitgaan en wellness.

CitySecrets

“De regionale pagina’s van Nieuwsblad.be zijn altijd al populair geweest. Lezers weten graag wat er in hun gemeente gebeurt. Maar we merkten dat ze ook nood hadden aan informatie die wat meer richting lifestyle gaat. Is er een leuk restaurant in hun buurt? Ging er een nieuwe winkel open? Met CitySecrets vullen we die leemte”, zegt Gert Ysebaert, uitgever van de Corelio-kranten.

Kwaliteit over kwantiteit

“Het is niet de bedoeling dat echt élk café of restaurant op CitySecrets komt te staan”, zegt Ysebaert. “We mikken eerder op kwaliteit dan op kwantiteit. Bij elke zaak vind je een mooie foto, openingsuren, recensies van professionals én lezers, artikels, … we willen de surfer zoveel mogelijk informatie meegeven. En als je je registreert, kan je zelf ook recensies schrijven, foto’s toevoegen, zaken delen via Facebook, …”

Alle steden komen online

Wie zijn of haar stad niet vindt op CitySecrets, moet nog even geduld oefenen. “We zijn gestart met een paar grote steden, en werken van daaruit verder”, aldus Ysebaert. “Vanaf we genoeg leuke zaken in een stad hebben, verschijnt ze op de site. De eerstvolgende steden die erbij komen zijn Kortrijk, Huy, Sint-Niklaas en La Louvière. Op termijn moet heel België online staan.”

Grote lanceringswedstrijd

Corelio viert de lancering van CitySecrets met een wedstrijd. Elke dag vallen er etentjes, filmtickets, wellness-arrangementen en nog veel meer te winnen.