28/11/2011

Versterking van de hoofdredactie van Het Nieuwsblad / De Gentenaar

Na het vertrek van Geert Dewaele als co-hoofdredacteur van Het Nieuwsblad/De Gentenaar was het nodig de redactieleiding opnieuw te versterken.

Met het oog op de continuïteit en voortbouwend op de dynamiek van vandaag hebben we gekozen voor een interne invulling.

Guy Fransen blijft als hoofdredacteur van Het Nieuwsblad/De Gentenaar de eindverantwoordelijke van de redactie. Guy krijgt versterking door de benoeming van Pascal Weiss tot hoofdredacteur nieuws en Liesbeth Van Impe tot politiek hoofdredacteur.

Guy Fransen - Liesbeth Van Impe - Pascal Weiss

Vanaf 1 januari 2012 vormen zij met drie de hoofdredactie van Het Nieuwsblad/De Gentenaar.

Naast de uitgebreide verantwoordelijkheden in hun nieuwe functie, zullen Pascal en Liesbeth de komende twee jaar voorbereid worden om op 1 januari 2014 in duo de hoofdredactie van de krant te vormen. Vanaf die datum neemt Guy een andere functie op binnen het bedrijf.

Gert Ysebaert
Uitgever