18/01/2012

Passe-Partout lanceert plusplus.be

Vandaag ziet plusplus.be het levenslicht: een website die elke dag koopjes en leuke aanbiedingen bundelt. En dat op lokaal niveau, voor verschillende soorten producten. Het is een initiatief van Passe-Partout, de uitgever van het gratis huis-aan-huisblad voor heel België.

plusplus.be

Aanbiedingen voor iedereen: “Koop slimmer”

De aanbiedingen op plusplus.be gelden op een breed productaanbod. En spreken zo ook een brede doelgroep aan. De site is gebruiksvriendelijk en eenvoudig, zodat iedereen ermee aan de slag kan. Vandaag start plusplus.be in de regio’s Leuven en Luik. Later worden dit er meer, zodat in het najaar van 2012 heel België op de site te vinden is.

Intuïtief en innovatief

“Meer en meer mensen gaan op het internet op zoek naar leuke aanbiedingen of kortingen. En online aankopen  is ondertussen helemaal ingeburgerd. Plusplus.be komt daaraan tegemoet,” zegt Katja Isselé, Digital Marketing Manager. “De site is intuïtief, toegankelijk en niet agressief.  Adverteerders krijgen op hun beurt meer mensen over de vloer door hun promoties op plusplus.be te zetten. We zullen ook regelmatig nieuwe, innovatieve concepten een kans geven. Zo maken we het verschil met de concurrentie. “

Vier soorten promoties

De promoties zijn gerangschikt per regio en per productcategorie. Er zijn 4 soorten aanbiedingen.

Deals koopt de bezoeker rechtstreeks op plusplus.be. Hij betaalt online en krijgt dan een voucher die hij in de winkel omruilt voor het product of de dienst.

Coupons zijn kortingen die de bezoeker afprint van de site en meeneemt naar de winkel.

Bij promo’s  vindt de bezoeker een overzicht van alle kortingen of voordelen die voor een bepaald product gelden. Hij moet niets afprinten of kopen: het zijn promoties die iedereen op dat moment sowieso krijgt.

Social deals zijn een nieuw concept: de bezoeker laat de prijs van een product zakken door zijn sociaal netwerk in te schakelen. Deelt hij een deal op Facebook? Dan maakt elke klik van zijn vrienden de korting op het product groter. De bezoeker beslist wanneer de korting hoog genoeg is. Maar alle (vrienden van) vrienden kunnen ook altijd beslissen om het product aan te kopen tegen de prijs die zij interessant vinden. Dat virale aspect – en het beperkt aantal producten – houdt het spannend.

Video’s over plusplus.be en Social Deals vind je hier: YouTube Kanaal van plusplus(www.youtube.com/user/plusplusb).

Over plusplus.be

Plusplus.be is het nieuwe digitale project van Passe-Partout. Dat maakt zelf deel uit van Corelio, de grootste nationale mediagroep die onder meer met Het Nieuwsblad, De Standaard en Vers l’Avenir enkele van de sterkste perstitels in België vertegenwoordigt.