01/02/2012

Corelio Connect lanceert nieuwe site

Corelio Connect heeft zijn website onderworpen aan een ultieme make-over. Het enige wat behouden werd, is het webadres. De nieuwe website kreeg een gebruiksvriendelijke structuur, een nieuwe straffe look én veel extra content. Zo werden o.a. de leukste campagnes toegevoegd, de beste cases van Creative Lab en de meest interessante research cases. Doelstelling van de nieuwe website is om alle Connect klanten zo goed mogelijk te informeren, adviseren en inspireren.

Corelio Connect website

Mobile & tablet proof

Mobile & tablets zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Daarom werd de nieuwe website in HTML5 gemaakt wat hem volledig werkbaar maakt op mobile en tablets. Zo kan alle informatie over Corelio Connect op elk moment geraadpleegd worden.

Multimediale calculator

De mogelijkheden om te adverteren worden steeds groter. Om het berekenen van campagnes te vereenvoudigen, hebben we als eerste mediaregie een multimediale calculator ontwikkeld. Hiermee kunnen zowel voor print (regionale kranten, nationale kranten en magazines) als voor online (web, mobile, tablets)  simulaties gemaakt worden van campagnebudgetten. Erg handig en alleen bij Corelio Connect!

www.corelioconnect.be