03/02/2012

Nieuw: Sportwereld Voetbal App

Sportwereld Voetbal AppHet Nieuwsblad zet opnieuw een stap in het ontwikkelen van hoogwaardige nieuwsvoorziening. Zo lanceert het vandaag zijn gratis iPhone en Android app waarmee voetballiefhebbers geen seconde meer hoeven te missen van het voetbal in België en de rest van de wereld.

De ‘Sportwereld Voetbal App’ is een gebruiksvriendelijke applicatie met een uitgebreide mix van nieuws, liveverslaggeving en uitgebreide statistieken van meer dan 70 competities wereldwijd. Vooral de gedetailleerde statistieken geven het volgen van voetbal een extra dimensie.

Met alerts op club- en competitieniveau wordt de gebruiker continu op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen bij zijn favoriete clubs. Of hij nu thuis zit, onderweg is, op het werk, of op vakantie met het gezin, hij mist geen seconde van  het voetbalnieuws.

De Sportwereld app is nu gratis beschikbaar in de AppStore van Apple en op de Android Market.

De gebruiker kan zich ook op de alerts abonneren voor 2,99 EUR per half jaar en deze volledig naar persoonlijke voorkeur instellen.