27/06/2012

Digitale focus voor The Bulletin

The BulletinThe Bulletin, het referentiemagazine voor expatriates dat al vijftig jaar een toonaangevende rol speelt in leven en werk van de internationale gemeenschap in België, trekt vanaf juli 2012 volop de digitale kaart.

“De beslissing om The Bulletin versneld in de richting van de online markt te ontwikkelen, is ingegeven door de snelheid waarmee onze lezers en adverteerders de afgelopen jaren vertrouwd geraakten met onze digitale producten”, aldus het management van Ackroyd Publications, uitgever van The Bulletin.

TheBulletin.be, vandaag de meeste succesvolle webpublicatie voor Belgische expats, ondergaat in de zomermaanden een grondige facelift en wordt onder meer uitgebreid met een aantal nieuwe communitytools.

Thebulletin.be zal zo verder evolueren tot de praktische gids bij uitstek voor de internationale gemeenschap in België, gemaakt door en voor de leden van de gemeenschap zelf en gecoördineerd door een community manager.

Het gedrukte tweewekelijkse magazine zal vanaf juli niet meer verschijnen. De overstap van print naar online gaat gepaard met een reorganisatie binnen de redactionele teams.

Populaire gidsen zoals ‘Newcomer’, ‘Expat Directory’ en ‘Education Guide’ blijven zowel in print als digitaal verschijnen.