Corelio Connect is de advertentieregie van De Standaard, Het Nieuwsblad, Rondom, L’Avenir, en Proximag. Een grote salesorganisatie met bekende merken &producten en vanzelfsprekend een fantastische werkgever! 

Elke dag opnieuw leggen wij de sterkste connectie tussen de lezer en onze adverteerders. Sterke connecties, die gebaseerd zijn op sterke merken, kwalitatieve media, innovatie, creatieve oplossingen en een excellente service. Dat is wat onze klanten bij ons zoeken. Dat is wat onze medewerkers elke dag opnieuw realiseren.

Wij zijn terecht fier op onze merken. De kwaliteit van onze producten straalt af op de waardering die je krijgt in je job. Dat geeft een enorme drive.

Corelio Connect volgt niet alleen de trends, wij máken ze. En trendsetter zijn is steeds vernieuwend, steeds beter willen zijn. Onze medewerkers worden hierdoor vooruitgestuwd. Ze worden continu uitgedaagd en blijven zich voortdurend ontwikkelen. Maar dit leidt niet tot individuele competitie, daarvoor is teamwork te belangrijk in onze bedrijfscultuur. Marketing, Research, Product management en Sales bundelen hun krachten. 

Corelio Connect stimuleert en waardeert creativiteit & initiatief. Onze medewerkers hoeven niet steeds binnen de lijntjes te kleuren. Initiatief en verantwoordelijkheid nemen, worden altijd gewaardeerd. 

Je merkt het. Bij ons een overvloed aan, maar nog altijd plaats voor:

M/V met M/V

Man of Vrouw met een hart voor Media en  Veelzijdige talenten.

Het Corelio Connect Team

Terug naar onze jobs