Les Editions de l’Avenir is de uitgeversmaatschappij  van de regionale krantenedities van L’Avenir en de website www.lavenir.net. Les Editions de l’Avenir, lid van de Corelio-groep, is eveneens actief in het domein van de jongerenpers met de uitgave van het Journal des Enfants.

Les Éditions de l’Avenir is een multimediagroep, een onmiskenbaar inter(re)actief kruispunt waar inhoud wordt gecreëerd en gedeeld, en waar nabijheid en relevantie de kernwoorden zijn.
Onze media hebben oog voor wat er leeft in hun regio, maar staan ook open voor de wereld en voor de manier waarop die evolueert. Nieuwsgierigheid is hun drijfveer. Maar daarnaast willen ze ook een dienst verlenen: dat is hun praktische kant. Mensen verbazen, daar is het hen om te doen. Ons team van verslaggevers staat heel dicht bij de lezers en internetgebruikers. Les Editions de l’Avenir wil hen altijd en overal eerlijke en nabije informatie verstrekken, met een kritische geest en met aandacht voor verandering. Deze nauwgezette aanpak en onafhankelijkheid zijn het handelsmerk van onze knowhow en onze kwaliteitsgarantie.

Wanneer u aan boord stapt van Les Editions de l’Avenir, komt u terecht in enthousiaste teams met een passie voor de toekomst, onze toekomst.

U evolueert in een bedrijf waar opleiding centraal staat en dat begaan is met uw ontwikkeling: u kunt rekenen op een aantrekkelijk loon en bijhorende extralegale voordelen.